Kund

Karolinska Institutet och Barn- och ungdomspsykiatrin

projektet

Samhällsinformation / Mobil app / .NET / Workshops / User research / Grafisk design /

Barninternetprojektet (BIP) jobbar med att öka tillgängligheten av evidensbaserad psykologisk behandling för barn och ungdomar med psykiatriska besvär.

WebSearch har tillsammans med KI, BUP och Dagnå UX utvecklat internetbaserade behandlingar som utvärderas i kliniska studier.

Vi har i nära samarbete med psykologer och forskare utvecklat en behandlingsplattform för både barn, föräldrar och behandlare som hjälper att förstå problemen och skapa rutiner i vardagen.

Vår kund och forskarteamet vann ”Digital innovation award” av Association for Child and Adolescent Mental Health i Oktober 2020. https://youtu.be/7qFEZBCeRwM

Mobilapp för att registrera beteende

En mobilapp för att registrera beteende och få stöd i vardagen. Bygger på enkla frågor ”Hur många gånger har du kräkts idag”? Ranka din ångest just nu?

Enkelt admin för behandlare

Psykologer och behandlare kan enkelt skapa nya behandlingar och administrera patienter och åtkomst till webbplatform och appen.

Webbplattform för barn och föräldrar

På webbplattformen kan både barn och föräldrar genomgå ett utbildningsprogram för att förstå mer om sina problem och få hjälp att skapa rutiner i vardagen.