Kund

Transammans

projektet

HBTQI+ / Webbplats / Wordpress / SWISH-integration / Workshops / User research / Grafisk design /

Transammans arbetar rikstäckande med att påverka, stödja och utbilda. Genom lokalföreningar kan de erbjuda trygga mötesplatser för både transpersoner och närstående.

Transammans är en stark röst i samhällsdebatten och en viktig pådrivande kraft för att skapa bättre levnadsvillkor för transpersoner i alla åldrar samt personer med funderingar kring sin könsidentitet.

Webbsida där målgruppen känner sig hemma

Viktigt för transammans webbplats är att få besökarna och medlemmarna att känna tillhörighet. Att detta är en organisation som är deras där man lyssnar på dem. Detta tänk lägger grunden för all kommunikation, från informationsstruktur till design och språk på webben.

Websearch var ett perfekt val för oss! Processen var smidig och vi upplevde att Tobias förstod våra behov och var inlyssnande. Hemsidan blev ett rejält lyft för hela vår organisation och vi är supernöjda!

Tom SummanenVerksamhetschef

Wordpress med Mina sidor & insamlingsfunktion med SWISH

Webbplatsen är byggd i wordpress för att vara enkel och smidig att administrera. Vi har tagit fram specialfunktioner för ”Mina sidor” där medlemmarna kan logga in och komma åt ytterligare information om aktiviteter och annat, samt en insamlingsfunktion med integration mot SWISH.