Kund

NOD - Nationellt organ för dialog och samråd mellan regeringen och det civila samhället

projektet

Samhällsinformation / Desktop applikation / Webbplats / Wordpress / .NET / Workshops / User research / Grafisk design /

NOD spänner över alla sakpolitiska områden och arbetar med att facilitera möten. När NOD hjälper regeringen att ta fram remisslistor behöver de ett snabbt och smidigt verktyg att söka bland civilsamhällets alla organisationer.

WebSearch byggde Nods nya webbplats, samt i nära dialog med Nod tog fram ett verktyg – där NOD blixtsnabbt kan filtrera och sortera bland alla 40,556 Ideella föreningar och organisationer.

Tobias och Björn omsätter våra önskemål i trygga, kreativa workshops och leder oss genom diskussioner för att ta fram välfungerande webblösningar. Det här är andra gången vi anlitar WebSearch för en hemsida. Han ser potential och möjligheter som vi missar annars, och stärker processen hela vägen.

Arbetet löper effektivt och smidigt och leder till fina, användarvänliga och bra webbplatser som är lätta för oss att uppdatera. Vi är mycket nöjda, och kommer utan tvekan fortsätta anlita WebSearch.

Ekim CaglarKommunikationsansvarig

Blixtsnabb sökning med data från SCB

När NOD hjälper regeringen att ta fram remisslistor behöver de ett snabbt och smidigt verktyg att söka bland civilsamhällets alla organisationer.

Vi utvecklade ett skräddarsytt verktyg där NOD blixtsnabbt kan söka i en databas med alla Sveriges frivilligorganisationer. Datan kommer från SCB och kombineras med NODs experskunskap om civilsamhället.

Webbsida som informerar

Websidan utvecklades i nära dialog med NOD där vi genom en serie workshops tog fram en mycket enkelt webb med användaren i centrum.

Det strategiska arbetet fokuserade mycket på att förenkla, minska ner och göra en komplicerad verksamhet enkel att förstå.